Natreiniging

Overhemdenservice

Ons bedrijf biedt overhemdenservice voor professionals die prijs stellen op een onberispelijk uiterlijk. Van professionals voor professionals dus, want onze aanpak onderscheidt zich nadrukkelijk van het wassen en strijken thuis. Door het wassen kunnen overhemden veel te lijden hebben. Kragen en boorden kunnen daardoor worden aangetast, kleuren kunnen vervagen en wit kan vergrauwen. Door een speciaal wasprogramma voor overhemden blijven door ons gewassen witte overhemden wit en behouden gekleurde overhemden hun nieuwe uitstraling. Door het gebruik van de juiste watertemperatuur en de juiste wasmiddelen gaat het textiel bovendien langer mee.

Bij thuis strijken kunnen vale, gladde randen ontstaan, die vooral bij donkere overhemden goed zichtbaar zijn. Dankzij het gebruik van speciale apparatuur, in combinatie met de juiste droging, doet dit probleem zich bij onze overhemdenservice geheel niet voor. De kragen en boorden worden zorgvuldig geperst. Voordat uw overhemd wordt afgeleverd wordt het nog even gecontroleerd op onverhoopt achtergebleven vlekken.

Lakenpakketten

Omwille van het gemak kiezen steeds meer gezinnen ervoor de verzorging van hun beddenlakens of tafellakens aan ons bedrijf uit te besteden. Informeert u eens naar de mogelijkheden die wij bieden om u van dit lastige werk te verlossen en verzekerd te zijn van professionele reiniging en afwerking.

Gezinswas

Wordt uw vrije tijd vooral beheerst door de draaiende wasmachine thuis? Dan kent u onze wasservice nog niet. Die maakt het mogelijk om uw gezinswas uit te besteden. Onze service is overigens niet op de eerste plaats een luxe, maar kan u ook verder helpen wanneer u niet over een wasmachine beschikt. Door een verhuizing bijvoorbeeld, of wanneer uw machine thuis, om welke reden dan ook, tijdelijk niet beschikbaar is.