Wasserette Deventer

Woont of werkt u in Deventer of omgeving en bent u op zoek naar een wasserette in Deventer die verschillende soorten wassen op professionele wijze verzorgt? Wacht dan niet langer en kom langs bij Stomerij Excellent. Naast het toepassen van diverse stoomtechnieken voor het verwijderen van vlekken en het gladstrijken van kleding, beschikken wij ook over een uitgebreide wasserette. In deze wasserij hoeft u niet zelf uw kleding te wassen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw kleding bij ons afgeven en wij doen de rest. Op het afgesproken tijdstip zorgen wij dat uw kleding weer schoon en fris voor u klaar ligt, zodat u het zo mee kunt nemen.

Voorkom dat stoffen vervagen

Vanwege het gemak, kiezen steeds meer huishoudens voor de service van onze wasserette in Deventer. Wanneer u thuis uw producten wast, zult u na enige tijd merken dat stoffen vervagen en vlekken niet meer uit uw kleding verwijderd kunnen worden. Dat kunt u voorkomen door al uw was bij onze wasserette af te leveren. Door het scheiden van de producten op kleuren en materialen en het gebruik van speciale apparatuur, zijn wij in staat om het de best passende wasprogramma te kiezen voor uw materialen.

Ervaar het gemak van onze diensten

Naast kleding kunt u door onze wasserette ook lakens en ander linnengoed laten wassen. Dit biedt gemak zodra uw leven thuis voor een groot deel beheerst wordt door een draaiende wasmachine, het uithangen van uw natte was en het opvouwen van het gewassen materiaal. Bij ons kunt u de was afleveren en heeft u er geen omkijken meer naar. In korte tijd kunt u de was weer komen afhalen en behoudt het de kwaliteit zoals het ervoor was. Bel of mail ons vandaag nog om de meest actuele was- en stomerij prijzen op te vragen. De medewerkers van onze wasserette in Deventer staan u graag te woord en helpen u met plezier aan schone was.