Wasserij Arnhem

Voor een complete wasserij in Arnhem bent u hier op het juiste adres. Stomerij Excellent beschikt over moderne wasapparaten in verschillende vormen. Iedere machine is geschikt voor specifieke wasopdrachten. De grote keuze aan wasprogramma’s zorgt ervoor dat wij al uw kledingstukken en textielgoed de juiste aandacht kunnen geven. U kunt door onze wasserette ook materialen zoals gordijnen, beddengoed en badhanddoeken laten wassen. Het voordeel van onze wasserij is dat u niet hoeft te wachten tot de was klaar is. U hoeft de was alleen bij ons in Arnhem af te geven en op een afgesproken tijdstip weer af te halen.

Wij bezorgen u het nodige gemak

De eenvoud van onze service levert onze klanten veel gemak op. Bij onze wasserij in Arnhem hoeft zich geen zorgen te maken dat uw wasgoed krimpt of verkleurd. Onze medewerkers weten namelijk precies wat zij doen. Voordat er gewassen of gestoomd wordt, bekijken wij de producten zorgvuldig, waarna wij vervolgens een juiste selectie maken voor diverse wasprogramma’s. Na het wassen, worden uw kledingstukken spiegelglad gestreken waardoor u het direct kan aantrekken. Deze secure behandeling, zorgt ervoor dat uw was langer mee gaat en bezorgt u het nodige gemak.

Wassen voor uw hele gezin

Steeds meer bedrijven en particulieren weten onze wasserij inmiddels te vinden. De geringe tijd die mensen tegenwoordig bezitten, zorgt er voor dat zij geen tijd vrij (willen) maken om hun was te doen. Het laten uitvoeren van de was voor het hele gezin zorgt er op die momenten voor dat u tijd over heeft. Bovendien bent u verzekerd van een goede kwaliteit, waardoor u langer kunt genieten van uw kleding. Kom gerust eens langs bij onze wasserij in Arnhem om te bekijken welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren.