Stomerij Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar een stomerij in Arnhem, kunt u terecht bij Stomerij Excellent. Hier kunt u terecht voor het stomen van allerlei kledingstukken en andere materialen. Om te zorgen dat uw materiaal schoon en fris bij u terug komt, werken wij alleen met vakkundige stomerijmedewerkers die een juiste opleiding hebben genoten. In combinatie met de meest geavanceerde apparatuur en kennis, garanderen wij een eerlijke en betrouwbare stoomservice in in Arnhem en omgeving.

Bijzondere reinigingen

Zelfs de meest unieke materialen kunnen door onze stomerij in Arnhem behandeld worden. Hierbij kunt u denken aan het stomen van leer, suède en nappa. Doordat deze materialen over het algemeen niet goedkoop zijn, is het verstandig om deze goed te onderhouden, zodat u het optimale resultaat uit uw investering kunt halen. De speciale eisen voor het stomen van deze en andere stoffen is het aan te raden te kiezen voor de juiste stomerij bij u in de buurt. Naast het stomen van uw kleding, kunnen wij ook extra behandelingen verzorgen, zoals wassen, repareren, aanpassen en waterafstotend en brandwerend maken van de kleding.

Het meest optimale resultaat

Onze stomerij kent het belang van kwaliteit en goed verzorgde kleding. Om die reden nemen wij alleen genoegen met het meest optimale resultaat. Dat betekent dat als wij niet tevreden zijn over het behaalde resultaat, wij desnoods weer opnieuw voor u aan de slag gaan. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice aan onze klanten. Hiermee komen wij op de afgesproken tijd uw materiaal afhalen en volledig schoon en fris bij u op locatie in Arnhem of omgeving afgeven. Maak snel een afspraak met onze stomerij in Arnhem en profiteer van onze flexibiliteit.