Zakelijke diensten

Zakelijke dienstverlening

Volgens onze progressieve en duurzame werkwijze leveren wij dagelijks een optimale dienstverlening en reiniging van kleding en textiel voor bedrijven. Zo kunnen bedrijven ons inschakelen voor het verzorgen van beroepskleding en werkkleding. Hiervoor kunnen allerlei zakelijke klanten van diverse bedrijfsgrootten bij ons terecht. Naast reiniging en onderhoud van textiel, kunnen wij ook een totaalservice bieden, waarbij wij reinigingen, beheer en reparaties uitvoeren.

Kleding voor de gezondheidszorg

Wij bedienen in opdracht van diverse grote integrale wasserijen, verschillende zorginstellingen in de regio. Wij dragen door onze grote reinigingscapaciteit en verwerkingssnelheid zorg voor de reiniging, verzorging en afhandeling van verschillende soorten kleding voor diverse zorgorganisaties. Naast de kleding van de cliƫnten in de gezondheidszorg, dragen wij ook zorg voor de kleding van verzorgers en andere medewerkers in deze branche.

Kopen en huren van (bedrijfs)kleding

Met medewerking van gerenommeerde kledingpartners, kunnen wij naast reinigingen en onderhoudswerkzaamheden, u ook voorzien in de koop of huur van verschillende soorten (bedrijfs)kleding. Daarin bieden wij u te allen tijde persoonlijke advies op maat. Tevens behoort ook het aanmeten van de (bedrijfs)kleding op uw locatie tot onze service voor bedrijven.

Reparatiewerkzaamheden

Buiten de reinigings- en onderhoudswerkzaamheden, is het voor bedrijven ook mogelijk om gebruik te maken van onze eigen reparatieservice. Op vakkundige wijze wordt uw kleding gerepareerd en vermaakt volgens uw wensen in ons eigen reparatieatelier.