Wasserij Deventer

Voor een veilige reiniging van uw was, bent u in onze wasserij in Deventer op de juiste plaats. Onze wasserij biedt u de mogelijkheid om uw wasgoed af te geven, waarna ons eigen personeel er vervolgens voor zorgt dat al uw was zorgvuldig wordt gewassen. Uw wasgoed wordt voor behandeling grondig bekeken en onderzocht. Daarbij letten wij op stoffen, kleuren en specifieke eigenschappen, zodat het personeel van onze wasserij het meest geschikte wasprogramma kan uitvoeren. Dit gebeurt aan de hand van labels die wij op de te wassen stukken plakken, zodat er niets verkeerd kan gaan.

Juiste reiniging en afwerking

Onze wasserij in Deventer beschikt over unieke, computergestuurde reinigingsmachines die ervoor zorgen, dat met een enkele handeling de juiste reiniging plaatsvindt. Ook de afwerking van de kleding kunt u aan onze wasserette uitbesteden. Wij behandelen uw producten zodanig dat het er weer uit komt te zien als nieuw. Vooral de afwerking is specialistisch en nauwkeurig werk, toch zal het resultaat u verbazen, waardoor u ook in de toekomst de afwerking laat verzorgen door onze wasserij.

Zorgvuldige controle van uw wasgoed

Nog voordat wij de was aan u opleveren, voeren wij een zorgvuldige controle uit op de was. Mochten wij namelijk nog vlekken of oneffenheden ontdekken, dan zullen wij passende maatregelen nemen. Desnoods voeren wij de complete reiniging nogmaals voor u uit, zodat u het resultaat krijgt wat u verwacht. Goed verzorgde kleding zal zonder twijfel belangrijk voor u zijn. Kies daarom voor kwaliteit en kom bij dé wasserij in Deventer om te bekijken wat wij voor u precies kunnen betekenen.