Stomerij Deventer

Het uitvoeren van diverse soorten reinigingen maakt onze stomerij in Deventer tot een van de meest bezochte stomerijen in de regio. Naast reguliere stoombehandelingen van kleding en ander textiel, kunt u bij ons terecht voor diverse specifieke reinigingen en behandelingen. Zo beschikken wij over de kennis en het materiaal om overhemden door een zogenoemde natreiniging een onberispelijk uiterlijk te geven. Door uw overhemden in onze stomerij in Deventer te laten behandelen ontvangt u de beste kwaliteit. Een overhemd heeft met een normaal wasprogramma veel te lijden. Op den duur wordt de kraag en het boordje aangetast, de kleuren vervagen en de vorm verdwijnt. Onze stomerij weet er met een speciaal wasprogramma voor te zorgen dat de kleur wordt behouden en al uw overhemden de nieuwe uitstraling behouden.

Met spoed uw kleding stomen

Ook wanneer u met spoed uw kleding wilt laten stomen in onze stomerij in Deventer, zijn wij u graag van dienst. Door onze speciale snelservice in te schakelen is het mogelijk om uw kleding voor 10.00 uur in de ochtend bij ons af te leveren en na 16.00 in de middag weer compleet schoon bij ons af te halen. Zelfs de meest grondige vlekken kunnen wij in onze stomerij voor u verwijderen uit kleding en andere stoffen.

Haal- en brengservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de stoffen bij ons af te leveren, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Op het afgesproken tijdstip komen wij bij u op locatie in Deventer of omgeving en halen uw matrassen, dekbedden en eventuele andere materialen op. Vervolgens worden de stoffen grondig gereinigd en brengen wij het weer snel bij u terug. Als u graag meer informatie wilt ontvangen over onze dienstverlening, hoeft u alleen het contactformulier op deze website in te vullen. Onze stomerij in Deventer neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en u te informeren over onze stomerij prijzen.