Wasserij Apeldoorn

Stomerij Excellent beschikt al vele jaren over een uitgebreide wasserij in Apeldoorn. Wij kunnen onder andere uw strijkwerk en wasgoed verzorgen tegen de meest voordelige prijzen. Daarnaast kunt u bij onze wasserette terecht voor het stomen en repareren van kleding en beschikken wij over een effectieve snel- wasservice. Met behulp van moderne en geavanceerde wasmachines zijn wij in staat om op een betrouwbare wijze de was voor bedrijven en particulieren te verzorgen.

Streven naar de beste kwaliteit

Laat door uw bedrijf een frisse wind waaien. Voor bedrijven bieden wij diverse was mogelijkheden, zoals het regulier wassen van bedrijfskleding. Bij ons staat de kwaliteit van het wasgoed altijd bovenaan. Voor ons is schoon niet goed genoeg. Als professionele wasserij in Apeldoorn streven wij namelijk altijd naar de beste kwaliteit, waarbij ook de snelheid en flexibiliteit van ons bedrijf een belangrijke rol speelt.

Altijd schoon op de afgesproken tijd

Onze wasserij neemt graag uw vervelende werk uit handen en draagt graag de verantwoordelijkheid over uw was. Voor ieder kledingstuk en ander textiel zorgen wij voor een passende oplossing. Wij luisteren geduldig naar uw wensen en stemmen onze diensten daarop af. Hoe vaak u bij ons komt en hoeveel was u ook aflevert, wij zorgen dat uw was altijd op de afgesproken tijd schoon is. Ook als u over specifieke materialen beschikt die vragen om specialistische reinigingen, biedt onze wasserij een geschikte oplossing. Vraag via deze website vrijblijvend een offerte aan voor het laten wassen van uw goederen. Onze wasserij in Apeldoorn zal u spoedig een offerte op maat toesturen.