Stomerij Apeldoorn

Stomerij Excellent is een zeer snelle en betrouwbare stomerij in Apeldoorn en omgeving. Al uw kledingstukken en overig textiel kan door onze stomerij binnen slechts twee werkdagen volledig gereinigd worden door echte vakmensen. Wij zorgen er voor dat al uw kledingstukken goed worden nagekeken, zodat onze stomerij de kleding kan stomen op de meest effectieve manier. Hiervoor hebben we de beschikking over de beste stoomapparatuur.

Stomen met spoed

Wanneer u met spoed op zoek bent naar een stomerij in Apeldoorn, kunt u ook bij ons terecht. Speciaal voor mensen uit Apeldoorn en omgeving heeft onze stomerij een snelservice beschikbaar. Deze snelservice maakt het mogelijk om het materiaal ’s morgens voor 10 uur bij ons af te leveren, waarna u vervolgens na 16.00 uur op dezelfde dag uw materialen kunnen afhalen. Ook bij onze snelservice zorgen wij ervoor dat de kleding er na behandeling weer compleet nieuw uitziet. Dat doen we door de kledingstukken in de juiste vorm te brengen met geavanceerde apparatuur.

Nauwkeurige controle

Voordat wij het textiel aan u opleveren, controleren de medewerkers van onze stomerij nauwkeurig of alle vlekken eruit zijn en of de afwerking nauwkeurig heeft plaatsgevonden. Mochten wij eventuele problemen constateren, dan zorgen wij ervoor dat deze direct worden opgelost, ook al moet de reiniging volledig opnieuw worden gedaan. Deze service maakt het mogelijk om op de afgesproken tijd uw materiaal weer schoon en fris af te halen in onze stomerij in Apeldoorn.