Stomerij Prijzen

Indien u benieuwd bent naar onze stomerij prijzen voor de diverse soorten dienstverlening kunt u het best contact met ons opnemen. Iedere reiniging en behandeling is anders en vraagt om specifieke toepassingen. De prijzen zijn daarom afhankelijk van de hoeveelheid materiaal, de hoeveelheid manuren, de gebruikte apparatuur, de energiekosten etc.

Toegespitst op uw wensen

U kunt een gedetailleerde offerte bij onze stomerij aanvragen waarop al onze stomerij prijzen staan vermeld en zijn toegespitst op uw wensen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is het contactformulier op deze website invullen en versturen. Nadat wij de ingezonden gegevens hebben ontvangen kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. Deze zullen wij zo snel mogelijk naar u toesturen, zodat u snel de gewenste gegevens in huis heeft.

Zorgvuldige controle van uw wasgoed

O het nu gaat om eenmalig of regulier stomen, wassen of behandelen van uw kleding, beddengoed of gordijnen, wij werken vrijwel altijd met service op maat. Deze service zorgt voor de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Wij kunnen u in ieder geval vermelden dat de stomerij prijzen van onze wasserij zeer concurrerend zijn en u niet zullen tegenvallen. Zorg ervoor dat u ons vandaag nog benadert voor meer informatie en een vrijblijvende prijs indicatie.