Wasserette Arnhem

Als u op zoek bent naar een wasserette voor het wassen van uw kleding, beddengoed en andere materialen, is Stomerij Excellent in Arnhem u graag van dienst. In onze wasserij in Arnhem worden al uw stoffen gewassen door gespecialiseerde wasmedewerkers. In de wasserette verzorgen wij de producten uiterst zorgvuldig. Na ontvangst bekijken wij grondig op welke temperaturen het best gewassen kan worden en sorteren wij zorgvuldig op kleur en stof. Na het sorteren van de kleding, wordt deze gewassen volgens het meest effectieve wasprogramma, zodat u kunt beschikken over een schone en duurzame behandeling van uw producten.

Gegarandeerd het beste resultaat

U hoeft niet bang te zijn dat uw kleding beschadigd, krimpt of verkleurt. Door onze jarenlange ervaring met diverse soorten materialen en wasprogramma’s, kunnen wij exact bepalen op welke wijze er het best gewassen kan worden in onze wasserette in Arnhem. Daarbij zijn de machines waar mee gewerkt wordt, uiterst betrouwbaar en voorzien van diverse beveiligingen, zodat uw kleding gegarandeerd het beste resultaat behaalt.

Speciale natreiniging

Voor overhemden raden wij onze speciale natreiniging aan. Als u een overhemd wilt dragen als nieuw, dan is het verstandig deze in onze wasserette te laten reinigen en gladstrijken. Deze service zorgt ervoor dat u niet zelf langdurig hoeft te worstelen met uw hemden en op kwaliteit achteruit gaat. Wij wassen uw overhemden zodanig dat deze er uiteindelijk als nieuw uit komen te zien. Neem contact met onze wasserette in Arnhem op als u gebruik wilt maken van onze diensten, wij zullen u niet teleurstellen.